Χρυσή Λίρα Αγγλίας 2005

Ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι ένα καλό ρολόι θα μας επιστρέψει ένα αξιόλογο ποσό, ορισμένα ρολόγια κάνουν ακόμη και 20.000 δολάρια. Είτε είναι έχουν κολυμμένα διαμάντια, είτε έχουν δημιουργηθεί για δικαιώματα, αυτά τα ρολόγια είναι τα πιο ακριβά στον κόσμο. Αυτές οι απίστευτες δημιουργίες μπορούν να κοστίσουν έως και 55 εκατομμύρια δολάρια. Φυσικά η τιμή δεν είναι ο μόνος λόγος για να θαυμάστε αυτά τα πολυτελή ρολόγια. Παρακάτω έχουμε ερευνήσει τα πιο ακριβά ρολόγια στον κόσμο που έχουν επιβιώσει από τη δοκιμή του χρόνου.

1. Παραίσθηση Graff Diamonds (55 εκατομμύρια δολάρια)

Ο τίτλος του πιο ακριβού ρολογιού στον κόσμο πηγαίνει στο Graff Diamonds για την απίστευτη, παραίσθηση. Αξίζει τα εντυπωσιακά 55 εκατομμύρια δολάρια, η Ψευδαισθήσεις είναι ένα αριστούργημα με πάνω από 110 καράτια από χρωματιστά διαμάντια σε ένα βραχιόλι από πλατίνα.

2. Graff Diamonds Η γοητεία (40 εκατομμύρια δολάρια)

Εκτός από τη θέση για το ακριβότερο ρολόι , το Graff Diamonds βρίσκεται επίσης πίσω από το δεύτερο πιο ακριβό ρολόι. Με το όνομα The Fascination, αυτό το ρολόι των 40 εκατομμυρίων δολαρίων αποτελείται από 152,96 καράτια λευκών διαμαντιών και περιλαμβάνει ένα κέντρο, διαμάντι 38,13 καρατίων, σε σχήμα αχλαδιού που μπορεί να αποσπαστεί σε ένα δαχτυλίδι.

3. Ρολόι τσέπης Breguet Marie-Antoinette Grande (30 εκατομμύρια δολάρια)

Όχι μόνο το Breguet Grande Marie Antoinette είναι ένα απίστευτο ρολόι, αλλά έχει επίσης μια συναρπαστική ιστορία. Το ρολόι τσέπης, αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων, ανατέθηκε από έναν υποτιθέμενο εραστή της γαλλικής βασίλισσας, Μαρία Αντουανέτα, το 1782. Δυστυχώς, ο προοριζόμενος παραλήπτης πέθανε πριν μπορέσει να λάβει αυτό το φανταστικό ρολόι, το οποίο χρειάστηκε πάνω από 40 χρόνια για να κατασκευαστεί.

4. Chopard 201-Carat Watch (25 εκατομμύρια δολάρια)

Αυτό το απίστευτο όνομα ρολογιού σας λέει ακριβώς γιατί αξίζει 25 εκατομμύρια δολάρια. Δημιουργήθηκε από την Chopard, το 201-Carat Watch αποτελείται από ροζ διαμάντι 15 καρατίων, μπλε διαμάντι 12 καρατίων και λευκό διαμάντι 11 καρατίων, καθώς και 163 καράτια λευκών και κίτρινων διαμαντιών.

5. Patek Philippe Henry Graves Supercomplication (24 εκατομμύρια δολάρια)

Το πιο ακριβό ρολόι Patek Phillipe του κόσμου είναι το Supercomplication που δημιουργήθηκε για τον Henry Graves Jr. αξίας 25 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό το περίπλοκο ρολόι διαθέτει 24 επιπλοκές και περιλαμβάνει λειτουργίες όπως ένα αέναο ημερολόγιο, επαναληπτικό λεπτό με Westminster Chimes, ώρες ανατολής και ηλιοβασιλέματος και ένα ουράνιο γράφημα με βάση τον νυχτερινό ουρανό πάνω από το σπίτι του Graves στη Νέα Υόρκη.

6. Jacob & Co. Billionaire Watch (18 εκατομμύρια δολάρια)

Αυτό το ρολόι Jacob & Co δεν ονομάζεται Billionaire watch χωρίς λόγο. Εάν μπορείται να κερδίσετε τα 19 εκατομμύρια δολάρια, θα λάβετε ένα πολύ πολυτελές ρολόι με 260 καράτια από σμαραγδένια διαμάντια και ένα κομψό σκελετό.

7. Patek Philippe κωδικός 1518 σε ανοξείδωτο ατσάλι (11 εκατομμύρια δολάρια)

Με μόλις πάνω από 11 εκατομμύρια δολάρια το Paket philippe 1518 έρχεται στο νούμερα επτά στην λίστα με τα πιο ακριβά ρολόγια στον κόσμο. Το ρολόι το οποίο είναι το νούμερο ένα σε μια σειρά τεσσάρων τεμαχίων περιορισμένης έκδοσης, είναι σπάνιο λόγω του περιβλήματος. Ενώ τα περισσότερα ρολόγια πολυτελέιας Patek είναι κατασκευασμένα από κίτρινο ή ροζ χρυσό, αυτό διαθέτει ανοξείδωτο ατσάλι.
Hublot Big Bang

8. Hublot Big Bang (5 εκατομμύρια δολάρια )

Εάν εκτιμάτε το bling και έχετε επιπλέον 5 εκατομμύρια δολάρια, ίσως θελήσετε να αγοράσετε ένα ρολόι Hublot Bing Bang από διαμάντια. Με 1280 διαμάντια με τουλάχιστον τρία καράτια το καθένα, αυτό το λαμπερό ρολόι είναι ένα μάθημα πολυτέλειας. Κάθε πέτρα στο ρολόι κόπηκε και από το ίδιο κοσμηματοπωλείο της Νέας Υόρκης, ,με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας για να διασφαλίσει ότι ο καθένας φέρει την ίδια υπογραφή κοπής.

9. Louis Moinet Meteoris (4,6 εκατομμύρια δολάρια)

Πόσο σπάνιο είναι ένα ρολόι που μπορεί να υπαγορεύσει την τιμή του, έτσι στα 4,6 εκατομμύρια δολάρια, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο Louis Moinet Meteoris είναι αρκετά σπάνιος. Στην πραγματικότητα, μόνο τέσσερα από αυτά τα ρολόγια δημιουργήθηκαν και το καθένα περιέχει κάτι πολύ ξεχωριστό. Εκτός από το ότι είναι όμορφα κατασκευασμένο, κάθε ρολόι Meteoris περιλαμβάνει εντυπωσιακά ροκ σελήνη.
Hublot Big Bang
Hublot Big Bang

10. Breguet Antique Number 2667 (4,5 εκατομμύρια δολάρια)

Το γοητευτικό ρολόι Breguet Antique Number 2667 μπορεί να είναι δικό σας με μόλις 4,5 εκατομμύρια δολάρια. Εκτός από ένα κομψό παραδοσιακό σχέδιο, αυτό το ρολόι διαθέτει επίσης μια πολυτελή θήκη από κίτρινο χρυσό 18Κ και όχι ένα αλλά δύο ταλαντούμενα σώματα.

Κοινοποίηση

Καλέστε μας