GOLDCENTER

Σχετικά με εμάς

Πολυετής εμπειρία 

στον χώρο…

Είμαστε μια ελληνική επιχείρηση με  έτη εμπειρίας στο αντικείμενο των πολύτιμων μετάλλων, χρυσό / ασήμι και επώνυμων ρολογιών, καθώς επίσης και στους πολύτιμους λίθους. 

Η πολυετής εμπειρία μας και η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο του χρυσού μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς

Είμαστε μια ολοκληρωμένη ομάδα έμπειρων εκτιμητών στον χώρο των κοσμημάτων, των πολύτιμων μετάλλων και των επώνυμων ρολογιών.

Καταρτισμένοι γεμμολόγοι, χημικοί αναλυτές, και ωρολογοποιοί εκτιμούν σωστά, με ασφάλεια και με απόλυτο σεβασμό τα τιμαλφή σας.

Η Εντιμότητα και ο Σεβασμός προς τον πελάτη είναι αυτά που μας διακρίνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι αξιολογήσεις των πελατών μας:

GOLD CENTER
4.9
Με βάση 339 κριτικές
powered by Google
Maria ZotouMaria Zotou
11:54 11 Dec 23
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ,ΑΠΟΦΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ GOLD CENTER ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ,ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ,ΤΑ ΕΛΕΓΞΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΙΜΗ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ)ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ),Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ,Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ!ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!
POPI KELMANLIPOPI KELMANLI
08:15 11 Oct 23
Πρώτη φορά που είχα σχέση με τέτοιου είδους υπηρεσίες και δεν ήξερα τί να περιμένω.... Τελικά εξεπλάγην ευχάριστα καθώς ανταποκρίθηκαν πλήρως των προσδοκιών μου. Οι άριστες αξιολογήσεις, που ήταν καθοριστικές για την επιλογή μου, δεν είναι καθόλου τυχαίες... Συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Οι καλύτεροι στο είδος, με ευγένεια, αξιοπρέπεια και μεγάλη διαφορά τιμής!
Giannhs ApostGiannhs Apost
18:33 26 Sep 23
Πολύ ευγενικό προσωπικό , άμεση εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές !
panos tomprospanos tompros
17:38 26 Sep 23
Τέλεια εξυπηρέτηση πολύ ευγενικό προσωπικό!
Christos ReviewerChristos Reviewer
06:36 06 Aug 23
Έπειτα απο συνεχές ψάξιμο για να βρω το κατάλληλο κατάστημα για να πουλήσω ενα χρυσό ρολόι που ειχα.. επιτέλους το βρήκα. Στο GOLD CENTER μου έκαναν την καλύτερη προσφορά τιμής και μαζι με την άμεση εξυπηρέτηση που είχα ξεμπερδεψα μεσα σε λιγα λεπτά. Το συνιστώ!!
ΠαναγιώτηςΠαναγιώτης
17:18 05 Aug 23
Τέλεια εξυπηρέτηση από το προσωπικό του καταστήματος! Ύστερα από "βόλτα" στις κριτικές του μαγαζιού αποφάσισα να πάρω κάποια κοσμήματα που δεν ήθελα πια και να τα πάω εκεί με σκοπό να εκτιμηθεί μια τιμή και γιατί όχι εάν εξυπηρετεί και τα 2 πρόσωπα να πουλήσω!
Julie DimJulie Dim
10:56 01 Aug 23
Μετά από πολλή αναζήτηση στο διαδίκτυο αποφάσισα να επισκεφτώ το συγκεκριμένο κατάστημα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.Τόσο για την εξυπηρέτηση, η οποία ήταν με χαμόγελο και ευγένεια, αλλά και για τον επαγγελματισμό και την σοβαρότητα με την οποία μου εξήγησε ο κος Σωτήρης κάποια πράγματα που δεν γνώριζα.ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Μια από τις αλυσίδες που είχα για το λαιμό, και είχα την εντύπωση πως είναι ασημένια, με ενημέρωσε ο κος Σωτήρης πως είναι χρυσή.Η διαφορά στην τιμή φυσικά ήταν πολύ διαφορετική.Τα συμπεράσματα δικά σας!
js_loader

Δίκτυο καταστημάτων

Τα καταστήματά μας

Όλα μας τα Καταστήματα είναι Εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα.  

 Σε Θεσσαλονίκη, Αριδαία και Σκύδρα  Σε όλα μας τα καταστήματα υπάρχει εύκολη στάθμευση. Το ωράριο καταστημάτων μας είναι Δευτέρα-Παρασκευή 09:00 – 21:00 και Σάββατο 09:00 -15:00.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα προσωπικού ραντεβού εκτός ωραρίου. 

Δείτε εδώ το δίκτυο καταστημάτων μας.

Αγορά Χρυσού Θεσσαλονίκη
Καλέστε μας