Χρυσή Λίρα Αγγλίας 2005

Έχετε στη συλλογή σας οποιαδήποτε κοσμήματα, από τα οποία θέλετε να επωφεληθείτε οικονομικά; Η Gold Center  αγοράζει όλα τα κοσμήματα προσφέροντας τις καλύτερες τιμές και τηρώντας όλους τους νόμιμους όρους συναλλαγής,  διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και απόλθτη εχεμύθεια.

 

Πώς γίνεται η αγορά κοσμημάτων

Οι έμπειροι συνεργάτες μας και  εμπειρογνώμονες εκτιμούν την αξία των κοσμημάτων σας σε τιμές που δεν θα βρείτε αλλού. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της εταιρείας μας  είναι ότι εκτιμάει όλα τα επώνυμα κοσμήματα όχι μόνο με βάση το βάρος τους σε χρυσό, αλλά λαμβάνοντας υπόψη και την πραγματική τους αξία ως ξεχωριστά κοσμήματα.

 

Η τιμή του χρυσού είναι ίδια σε παγκόσμιο επίπεδο και μπορείτε να την πληροφορηθείτε πολύ εύκολα. Εκτός, όμως, από αυτή την τιμή, συνεκτιμούμε την κατάσταση του κοσμήματος και τυχόν πιστοποιητικά που έχει, ώστε να πετύχετε την υψηλότερη τιμή.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φέρετε στη Gold Center  το κόσμημα που θέλετε να πουλήσετε. Αν συμφωνείτε με την τιμή που σας προσφέρουμε, τότε προχωράμε στην αγορά του και την άμεση εξόφληση με μετρητά ανεξαρτήτως ποσού. Η συναλλαγή γίνεται με απόλυτη διαφάνεια, τηρώντας όλους τους νόμιμους τύπους.

 

Μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς για το κόσμημά σας κι εμείς, με απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια, θα σας δώσουμε την εκτίμηση που θέλετε, βασιζόμενοι πάντα στο συμφέρον σας.

Κοινοποίηση

Καλέστε μας