Που μπορώ να πουλήσω μια χρυσή λίρα στη Θεσσαλονίκη ;

Είναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλών ειδών λίρες στην αγορά εκ των οποίων κάποιες μπορεί να είναι και κάλπικες!  Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην αγορά ή την πώληση μιας χρυσής λίρας!!

Αν ήρθε η ώρα να δείτε τις χρυσές σας λίρες να σας αποδίδουν χρήματα, τότε μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας στην Θεσσαλονίκη, Βασιλίσσης Ολγας 102, (πατήστε εδώ για να δείτε το χάρτη) όπου το έμπειρο προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει αμέσως με μεγάλη προθυμία και φυσικά απόλυτη εχεμύθεια!!! 

Επίσης μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2313024846 και να σας δώσουμε ότι πληροφορίες χρειάζεστε!!! Η εκτίμηση των χρυσών λιρών σας γίνεται εντελώς δωρεάν!
Σκοπός μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή σας γι’αυτο και αγοράζουμε τις χρυσές σας λίρες στην υψηλότερη τιμή!!!

Πόσο κοστίζει μια χρυσή λίρα;;;

αγορά χρυσής λίρας

Η τιμή μιας χρυσής λίρας εξαρτάται σίγουρα από την χώρα προέλευσης της (Αγγλία,Τουρκία, Γαλλία κτλ) και διαμορφώνεται από μέρα σε μέρα αναλόγως με την τιμή του χρυσού παγκοσμίως!

Πως θα ξεχωρίσω αν η λίρα που έχω είναι αγγλική;;;

Χρυσή Λίρα Αγγλίας- Βασίλισσα Ελισάβετ Β-1957

Μία χρυσή λίρα Αγγλίας έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Δηλαδή έχει βάρος 8γρ (7,988052γρ) διάμετρο 22,05 χιλιοστά, πάχος 1.52 χιλιοστά και είναι στα 22 καράτια! Από την μία της πλευρά έχει ένα άλογο και την ημερομηνία έκδοσής της ενώ από την άλλη πλευρά της απεικονίζεται κάποιος βασιλιάς ή βασίλισσα της Αγγλίας!

Άλλα άρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Θέλω να πουλήσω χρυσές λίρες ή χρυσά νομίσματα!

Θέλω να πουλήσω χρυσές λίρες ή χρυσά νομίσματα!

Η διαδικασία πώλησης των Χρυσών Λιρών και άλλων Χρυσών Νομισμάτων έχει ως πρωταρχικό στάδιο την εκτίμηση από γνώστες του αντικειμένου. Σαφώς και πέρα από την εμπορική του αξία τα Χρύσα Νομίσματά σας διαθέτουν και συναισθηματική αξία . Για το λόγο αυτό καλό θα ήταν να...

Διαβάστε Περισσότερα
Χρυσός: ασφαλές περιουσιακό καταφύγιο

Χρυσός: ασφαλές περιουσιακό καταφύγιο

Ο χρυσός παρέμεινε διαχρονικά και καθ΄όλη τη διάρκεια της ιστορίας φυσικό περιουσιακό στοιχείο και παρακαταθήκη πλούτου. Συχνά λέγεται πως το χαρτονόμισμα έρχεται και παρέρχεται αλλά ο χρυσός μένει. Ο χρυσός, από αρχαιοτάτων χρόνων, διαδραμάτιζε ρόλο χρήματος καθώς...

Διαβάστε Περισσότερα
Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τιμή του χρυσού;

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τιμή του χρυσού;

Στην αγορά χρυσού, όπως και σε άλλες αγορές επενδυτικών αγαθών, οι αυξομειώσεις στις τιμές είναι συχνό φαινόμενο. Μπορεί να αναρωτιέστε πολλές φορές τι είναι αυτό που καθορίζει την τιμή του χρυσού και ποιοι παράγοντες την επηρεάζουν καθώς ο χρυσός παραμενει ένα αγαθό...

Διαβάστε Περισσότερα

Κοινοποίηση

Call Now ButtonΚαλέστε μας