Που μπορώ να πουλήσω μια χρυσή λίρα στη Θεσσαλονίκη ;

Είναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλών ειδών λίρες στην αγορά εκ των οποίων κάποιες μπορεί να είναι και κάλπικες!  Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην αγορά ή την πώληση μιας χρυσής λίρας!!

Αν ήρθε η ώρα να δείτε τις χρυσές σας λίρες να σας αποδίδουν χρήματα, τότε μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας στην Θεσσαλονίκη, Βασιλίσσης Ολγας 102, (πατήστε εδώ για να δείτε το χάρτη) όπου το έμπειρο προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει αμέσως με μεγάλη προθυμία και φυσικά απόλυτη εχεμύθεια!!! 

Επίσης μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2313024846 και να σας δώσουμε ότι πληροφορίες χρειάζεστε!!! Η εκτίμηση των χρυσών λιρών σας γίνεται εντελώς δωρεάν!
Σκοπός μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή σας γι’αυτο και αγοράζουμε τις χρυσές σας λίρες στην υψηλότερη τιμή!!!

Πόσο κοστίζει μια χρυσή λίρα;;;

αγορά χρυσής λίρας

Η τιμή μιας χρυσής λίρας εξαρτάται σίγουρα από την χώρα προέλευσης της (Αγγλία,Τουρκία, Γαλλία κτλ) και διαμορφώνεται από μέρα σε μέρα αναλόγως με την τιμή του χρυσού παγκοσμίως!

Πως θα ξεχωρίσω αν η λίρα που έχω είναι αγγλική;;;

Χρυσή Λίρα Αγγλίας- Βασίλισσα Ελισάβετ Β-1957

Μία χρυσή λίρα Αγγλίας έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Δηλαδή έχει βάρος 8γρ (7,988052γρ) διάμετρο 22,05 χιλιοστά, πάχος 1.52 χιλιοστά και είναι στα 22 καράτια! Από την μία της πλευρά έχει ένα άλογο και την ημερομηνία έκδοσής της ενώ από την άλλη πλευρά της απεικονίζεται κάποιος βασιλιάς ή βασίλισσα της Αγγλίας!

Άλλα άρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Η καλύτερη επενδυτική επιλογή είναι ο χρυσός!!

Η καλύτερη επενδυτική επιλογή είναι ο χρυσός!!

Χρόνο με το χρόνο βλέπουμε πως η δύναμη του χρήματος μειώνεται. Πολλοί άνθρωποι ζούνε με την ανασφάλεια αν τα χρήματα που αποταμίευαν για χρόνια θα έχουν την ανάλογη αξία. Και ενώ οι επενδυτικές επιλογές είναι πολλές δεν είναι όμως όλες πάντα αποδοτικές. Για...

Διαβάστε Περισσότερα
Πόσος χρυσός υπάρχει στον κόσμο

Πόσος χρυσός υπάρχει στον κόσμο

Ο χρυσός έχει διατηρήσει την αξία του σε όλη την Ιστορία,εν μέρει λόγω του γεγονότος ότι είναι άφθαρτος. Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν όλος ο χρυσός στον κόσμο που έχει εξορυχθεί, εξακολουθεί να υπάρχει με την μία ή με την άλλη μορφή. Κάποια από αυτά μπορεί να έχουν...

Διαβάστε Περισσότερα
Ο χρυσός στο Βυζάντιο!

Ο χρυσός στο Βυζάντιο!

Από την αρχαία Ελλάδα έως και σήμερα ο χρυσός είχε μεγάλη αξία αφού καθόριζε την οικονομική κ κοινωνική τάξη των ανθρώπων της εποχής τότε κ τώρα. Ο χρυσός αποτελούσε έναν τρόπο έκφρασης της οικονομικής ευχέρειας του κατόχου του, της δύναμης κ της εξουσίας του. Εκτός...

Διαβάστε Περισσότερα

Κοινοποίηση

Call Now ButtonΚαλέστε μας