Αγορά χρυσού

Προσφέρουμε:

Τις καλύτερες τιμές

Ο Σύγχρονος εξοπλισμός σε κάθε μας κατάστημα, το έμπειρο προσωπικό μαςη πολυετής μας πείρα και η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο των πολύτιμων μετάλλων, μας κάνουν να παρέχουμε τις καλύτερες τιμές.

Προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές για τα χρυσά σας αντικείμενα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε όλους όσους χρειάζονται άμεσα  χρήματα.

Η Φιλική αντιμετώπιση είναι δεδομένη γιατί γνωρίζουμε την ιδιόμορφη ηθική και συναισθηματική διαδικασία.

Σωστή

Εκτίμηση

Η Πολυετής πείρα μας στον χώρο του κοσμήματος μας δίνει την δυνατότητα να εκτιμούμε σωστά και υπεύθυνα τα χρυσά σας κοσμήματα, είτε σαν χρυσό είτε σαν κόσμημα.

Έχοντας επενδύσει σε υπερσύγχρονο  εξοπλισμό, η εμπειρία μας 27 ετών, αλλά και οι επαγγελματικές μας συνεργασίες, μας δίνουν την δυνατότητα να παρέχουμε σωστή, γρήγορη και καλύτερη εκτίμηση των πολύτιμων αντικειμένων σας

Αγοράζουμε:

Χρυσά Κοσμήματα

Η ολοκληρωμένη ομάδα μας που αποτελείται και από έμπειρους εκτιμητές στον χώρο των κοσμημάτων, εκτιμά σωστά και με σεβασμό τα χρυσαφικά σας.
Αγοράζουμε χρυσά κοσμήματα σε κάθε καράτι, κοσμήματα με μπριγιάν, και ό,τι άλλο χρυσό κόσμημα υπάρχει.

Χρυσά αντικείμενα και ράβδοι χρυσού

Αντικείμενα που περιέχουν χρυσό που δεν είναι κοσμήματα (κομπολόι, κλειδοθήκη, ένα κομμάτι από χρυσό μπρασελέ). Αυτά τα αντικείμενα τα αγοράζουμε βάσει του βάρους τους (γραμμάρια) και της περιεκτικότητας τους (καράτια).

Χρυσά νομίσματα

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στην αγορά χρυσών νομισμάτων. Αυτό άλλωστε μπορείτε να το δείτε και στην ενότητα Χρυσά νομίσματα. 

Κάθε χρυσό νόμισμα έχει τη δική του ιστορία, και αυτό το γνωρίζουν οι ειδικοί νομισματολόγοι μας.

Χρυσές λίρες

Η Χρυσή λίρα αποτελεί ένα αποκλειστικό και ιδιαίτερο κομμάτι της ιστορίας των χρυσών νομισμάτων.

Το πλέον διαχρονικό και διάσημο χρυσό νόμισμα παγκοσμίως. Η Ιστορία της ξεκινάει από το 1817…

Καλέστε μας