Χρυσή Λίρα Αγγλίας 2005

 

Διαθέτετε κάποιο ρολόι αξίας, από το οποίο θέλετε να επωφεληθείτε με άμεσα μετρητά; Η Gold Center  αγοράζει επώνυμα ρολόγια προσφέροντας τις καλύτερες τιμές και τηρώντας όλους τους νόμιμους όρους συναλλαγής, με διαφάνεια, διακριτικότητα και εμπιστοσύνη.

 

Πώς γίνεται η αγορά ρολογιών

Ειδικοί εμπειρογνώμονες εκτιμούν την κατάσταση και την εμπορικότητα των ρολογιών, καθώς και την πραγματική τους αξία στην αγορά, ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα για το ρολόι που θέλετε να πουλήσετε.

 Σημαντικό ρόλο παίζουν τα πιστοποιητικά των ρολογιών, καθώς και τα κουτιά τους, για να πετύχετε την υψηλότερη τιμή. Φυσικά, η τιμή είναι ακόμα υψηλότερη, αν το ρολόι είναι σε άριστη κατάσταση, χωρίς γρατζουνιές κλπ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φέρετε στη Gold Center το ρολόι που θέλετε να πουλήσετε. Αν συμφωνείτε με την τιμή που σας προσφέρουμε, τότε προχωράμε στην αγορά του και την άμεση εξόφληση με μετρητά ανεξαρτήτως ποσού. Η συναλλαγή γίνεται με απόλυτη διαφάνεια, τηρώντας όλους τους νόμιμους τύπους.

 

Ποια ρολόγια αγοράζουμε: Rolex, Cartier Chopard Panerai Bulgari Patek Phillipe

και πολλές άλλες επώνυμες μάρκες

 Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για το ρολόι σας κι εμείς, με απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια, θα σας δώσουμε την εκτίμηση που θέλετε, βασιζόμενοι πάντα στο συμφέρον σας.

Θυμηθείτε ότι συνεκτιμούμε πολλούς παράγοντες, όπως τη μάρκα, το πολύτιμο μέταλλο και την κατάσταση του ρολογιού, ώστε να σας δώσουμε την τιμή που πραγματικά ανταποκρίνεται στη μεγάλη αξία του ρολογιού σας.

Κοινοποίηση

Καλέστε μας