Αγορά Ασημικών

Αγορά κοσμημάτων από ασήμι και ασημικών σκευών.

Ασήμι…

Αγορά ασημικών: Αγοράζουμε τα παλιά ασημένια σας σκεύη και  ασημένια κοσμήματα.  Η πείρα μας στον χώρο των πολύτιμων μετάλλων και η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο,  μας δίνουν τη δυνατότητα να αγοράζουμε όλα τα ασημένια σκεύη και ασημένια κοσμήματα ανεξαρτήτως κατάστασης και παλαιότητας.

Πληροφορίες για τα ασημικά σκεύη.

Σε ό,τι αφορά τα ελληνικά ασημένια σκεύη αλλά και κοσμήματα:  Τα υλικά κατασκευής είναι:  Ο άργυρος (925 βαθμοί) πράγμα που  σημαίνει περιεκτικότητα 92,5% σε άργυρο και το υπόλοιπο 7,5% αποτελείται από  μη πολύτιμα μέταλλα.

Οι σφραγίδες που φέρουν τα σκεύη είναι κατά γενικό κανόνα χειροποίητη εργασία και αναγράφεται ο αριθμός 925.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν αυτές, είναι πολύ δύσκολο να είναι το αντικείμενο ασημένιο. Οι αργυροχόοι πάντοτε σφράγιζαν το αντικείμενό τους (εργασία χειρός 925 βαθμοί).
Ορισμένες κατασκευές σκευών με ασήμι 800 βαθμών και όχι 925 αποτελούνται από 80% άργυρο (κράμα) και 20% από μη πολύτιμα μέταλλα. Ένα κύριο χαρακτηριστικό του αργύρου είναι η οξείδωση στην ατμόσφαιρα, γεγονός που αποτελούσε σημαντικό πρόβλημα στα νοικοκυριά του παρελθόντος, με αποτέλεσμα να φρεσκάρουν συνέχεια τα ασημικά τους σκεύη.
Καλέστε μας