Αγορές-Προωθήσεις-Ακινήτων

Αγορά Ακινήτων

Νέα Υπηρεσία

Αγορές-Πωλήσεις-Προωθήσεις Ακινήτων

Μια υπηρεσία που έλειπε από την ελληνική αγορά της Βόρειας Ελλάδας φέρνει επιτέλους στην πόλη της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα την Gold Center. Η εταιρεία μας προσφέρει την αγορά ακινήτων στην Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική προσφέρει μια σειρά από λύσεις και υπηρεσίες για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που έλειπε μέχρι σήμερα από την αγορά.

αγορά ακινήτων Xαλκιδική

Η Gold Center αναλαμβάνει την διαχείριση της ακίνητης περιουσίας, αγορά ακινήτων σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική σε όλα τα επίπεδα. Από την συλλογή των μισθωμάτων, όλες τις διαδικασίες και την επικοινωνία με όλες τις πλευρές που ένας ιδιοκτήτης χρειάζεται να αντιμετωπίσει, μέχρι την εύρεση νέων ενοικιαστών, η Gold Center είναι πλέον εδώ για τους ιδιοκτήτες που θέλουν να ξεφορτωθούν από τα βάρη και τις έννοιες, βοηθά ιδιοκτήτες ακινήτων να κινηθούν με επιτυχία και απόλυτο επαγγελματισμό στα θολά νερά της διαδικασίας της διαχείρισης των ακινήτων τους, καλύπτοντας όλες τους τις ανάγκες, σημερινές και μελλοντικές.

Ενδιαφέρεστε για πώληση ή αξιοποίηση του ακινήτου σας ;

 

Με την Gold Center έχετε πολλά περισσότερα από απλά έναν διαχειριστή ακινήτων. Έχετε μια ολόκληρη ομάδα επαγγελματιών, που φροντίζει κάθε μικρό και μεγάλο θέμα για την ακίνητη περιουσία σας. Ως ιδιοκτήτες θα επικοινωνείτε με μία πλευρά, αλλά πίσω από αυτήν, υπάρχει μια ολοκληρωμένη ομάδα επαγγελματιών για κάθε πρόβλημα και ανάγκη. Επικοινωνία με τον υπεύθυνο για λογιστικά, νομικά, μεσιτικά θέματα, πολιτικό μηχανικό/αρχιτέκτονα, και τον υπεύθυνο διαχείρισης.

Καλέστε μας