Που μπορώ να πουλήσω μια χρυσή λίρα στη Θεσσαλονίκη ;

Είναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλών ειδών λίρες στην αγορά εκ των οποίων κάποιες μπορεί να είναι και κάλπικες!  Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην αγορά ή την πώληση μιας χρυσής λίρας!!

Αν ήρθε η ώρα να δείτε τις χρυσές σας λίρες να σας αποδίδουν χρήματα, τότε μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας στην Θεσσαλονίκη, Βασιλίσσης Ολγας 102, (πατήστε εδώ για να δείτε το χάρτη) όπου το έμπειρο προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει αμέσως με μεγάλη προθυμία και φυσικά απόλυτη εχεμύθεια!!! 

Επίσης μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2313024846 και να σας δώσουμε ότι πληροφορίες χρειάζεστε!!! Η εκτίμηση των χρυσών λιρών σας γίνεται εντελώς δωρεάν!
Σκοπός μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή σας γι’αυτο και αγοράζουμε τις χρυσές σας λίρες στην υψηλότερη τιμή!!!

Πόσο κοστίζει μια χρυσή λίρα;;;

αγορά χρυσής λίρας

Η τιμή μιας χρυσής λίρας εξαρτάται σίγουρα από την χώρα προέλευσης της (Αγγλία,Τουρκία, Γαλλία κτλ) και διαμορφώνεται από μέρα σε μέρα αναλόγως με την τιμή του χρυσού παγκοσμίως!

Πως θα ξεχωρίσω αν η λίρα που έχω είναι αγγλική;;;

Χρυσή Λίρα Αγγλίας- Βασίλισσα Ελισάβετ Β-1957

Μία χρυσή λίρα Αγγλίας έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Δηλαδή έχει βάρος 8γρ (7,988052γρ) διάμετρο 22,05 χιλιοστά, πάχος 1.52 χιλιοστά και είναι στα 22 καράτια! Από την μία της πλευρά έχει ένα άλογο και την ημερομηνία έκδοσής της ενώ από την άλλη πλευρά της απεικονίζεται κάποιος βασιλιάς ή βασίλισσα της Αγγλίας!

Άλλα άρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Χρυσό γαλλικό νόμισμα

Χρυσό γαλλικό νόμισμα

Το χρυσό νόμισμα των 20 γαλλικών φράγκων εισήχθη για πρώτη φορά το 1803, το οποίο απεικόνιζε τον αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη στον εμπροσθότυπο του. Ήταν επίσης το πολυτιμότερο από τα νομίσματα που κυκλοφορούσαν για την εποχή του. Στην πραγματικότητα, το 20...

Διαβάστε Περισσότερα
Χρυσή Λίρα: Ο Κυρίαρχος των Επενδυτικών Νομισμάτων

Χρυσή Λίρα: Ο Κυρίαρχος των Επενδυτικών Νομισμάτων

Η Χρυσή Λίρα είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα χρυσό επενδυτικό νόμισμα. Είτε αγοράστηκε για τη δική του συλλογή είτε ως μακροπρόθεσμη επένδυση, έχει μια γοητεία που ξεπερνά την αξία του χρυσού και αφηγείται ένα κομμάτι της βρετανικής ιστορίας. Πολύ συχνά, το να...

Διαβάστε Περισσότερα
Χρυσή λίρα Αγγλίας!!!

Χρυσή λίρα Αγγλίας!!!

Μία δυναμική εκδοχή του χρυσού είναι η χρυσή αγγλική λίρα! Ένα αγγλικό νόμισμα κατασκευασμένο στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο όπου η γνησιότητά του φαίνεται κυρίως από τα καράτια, το βάρος κ το μέγεθός του!Η τιμή μιας χρυσής λίρας επιρεάζεται από την τιμή του χρυσού που...

Διαβάστε Περισσότερα

Κοινοποίηση

Καλέστε μας