αγορά ακινήτων Θεσσαλονίκη

Η αγοραπωλησία στον χώρο των ακινήτων όπως στο εξωτερικό έτσι και στην Ελλάδα είναι ένα «λεπτό» ζήτημα που απασχολεί τους περισσότερους αγοραστές – πωλητές.

Δεν είναι εύκολη υπόθεση το να πουλήσεις ένα ακίνητο στην ιδανική τιμή, σε οποιαδήποτε περιοχή και σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο.

Η κάθε περίοδος και η περιοχή έχει τις ιδιαιτερότητες της. Η τιμή με την σειρά είναι ένας παράγοντας ίσως και ο κύριος παράγοντας που θα ορίσει το χρονικό διάστημα πωλήσεις της ακίνητης περιούσιάς σας.

Παρακάτω θα βρείτε 3 λύσεις για την καλύτερη αγορά ή πώληση ακινήτου:

αγορά ακινήτων Θεσσαλονίκη

 

1. Το «χρυσό περιτύλιγμα» ενός ακινήτου κερδίζει τις εντυπώσεις , είτε είναι διαμέρισμα αυτό είτε ένα παλιό κτήριο.

 

• Φροντίστε να δώσετε στο ακίνητο μια μία ελκυστική εικόνα. Καθαρίστε το πριν το επισκεφτεί ένας εν δυνάμει αγοραστής,
• Αερίστε τους χώρους,
• Καλύψτε την υγρασία,
• Κάντε κάποιες μικροεργασίες (βάψιμο στους τοίχους ή αλλαγή κουφωμάτων),
• Φωτίστε τον χώρο όσο περισσότερο γίνεται.
Στην περίπτωση ενός αδόμητου οικοπέδου φροντίστε να κόψετε τα χόρτα και να περιποιηθείτε την εικόνα του.

πωλήσεις ακινήτων Θεσσαλονίκη

2. Φροντίστε να έχετε όλα τα σωστά και απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται για μία αγοραπωλησίας.

 

• Επικοινωνήστε με ένα μηχανικό να ελέγξει για τυχόν αυθαιρεσίες, ώστε να εκδοθεί η Βεβαίωση Νομιμότητας που απαιτείται για την μεταβίβαση του ακινήτου.

• Συλλέξτε όλα τα απαραίτητα χαρτιά που συνοδεύουν το ακίνητο. (Τίτλοι κτήσεως, Άδεια Δόμησης μαζί με τα Σχέδια που την Συνοδεύουν, απόσπασμα Κτηματολογικού Διαγράμματος και Κτηματολογικό Φύλλο κ.α. ) αυτά είναι κάποια τα απαραίτητα σχετικά με την πώληση ενός διαμερίσματος. Για την πώληση ενός οικοπέδου χρειάζονται και βεβαιώσεις όπως: βεβαίωση αρχαιολογίας, βεβαίωση από την αρμόδια υπηρεσία δασών.

αγορά ακινήτων Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική

3. Αναθέστε το ακίνητο σας σε ένα έμπειρο μεσίτη.

 

• Απαιτεί μια ιδιαίτερη διαχείριση και γνώση της αγοράς που δεν την κατέχει ο καθένας. Χρειάζεται εμπειρία, ικανότητα σωστής προώθησης και διαφήμισης
• του ακινήτου. Απαιτεί επίσης οργάνωση και τις απαραίτητες δημόσιες σχέσεις.

Εμπιστευτείτε έναν έμπειρο στο γραφείο μας, που γνωρίζει την αγορά και της απαιτήσεις των αγοραστών

Θα σας καθοδηγήσει στην σωστή και γρήγορη πώληση. Επίσης θα σας προτείνει μηχανικό, δικηγόρο ή συμβολαιογράφο σε περίπτωση που χρειαστείτε. Τέλος, και το πιο σημαντικό θα αξιολογήσει και θα σας προτείνει μια σωστή και ανάλογη τιμή της αξίας της παρουσίας σας, ώστε να γίνει η πώληση γρήγορα και αξιόπιστα.

αγορά σπιτιού Θεσσαλονίκη

Για περισσότερες πληροφορίες και έμπειρους τρόπους υλοποίησης των παραπάνω συμβουλών απευθυνθείτε στο γραφείο μας. Θα σας προτείνουμε τις κατάλληλες συμβουλές για όλες τις απαιτήσεις και θα σας λύσουμε όλες τις απορίες γύρω από μια αγοραπωλησία.

Κοινοποίηση

Καλέστε μας