Αγορά επώνυμων

κοσμημάτων

Κάθε κόσμημα

κρύβει μέσα του τη δική του μοναδική ιστορία

Κάθε κόσμημα κρύβει μέσα του τη δική του μοναδική ιστορία και οφείλουμε να το αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά και με το σεβασμό που του αξίζει
Στα καταστήματα της Gold Center εκτιμούμε δωρεάν και αγοράζουμε επώνυμα χρυσά κοσμήματα στις υψηλότερες τιμές της αγοράς. Αξίζει να μας επισκεφτείτε για να το επιβεβαιώσετε.
Επιπλέον, αγοράζουμε και σύγχρονα, μοντέρνα μη επώνυμα χρυσά κοσμήματα που βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Τιμή αγοράς

Eπώνυμου κοσμήματος

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως εκτιμούμε και αγοράζουμε τα κοσμήματα σας στην υψηλότερη τιμή κοσμήματος. Δεν υπολογίζουμε μόνο το βάρος του χρυσού. Συνυπολογίζουμε πάντοτε την αξία που προσδίδει η επώνυμη μάρκα στο κόσμημά σας όπως επίσης και την αξία των πολύτιμων λίθων που υπάρχουν πάνω στο κόσμημα.

Στην Gold Center γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα πως ένα χρυσό κόσμημα θα πρέπει να εκτιμάται βάσει όλων των χαρακτηριστικών του και όχι μόνο από το βάρος του χρυσού που φέρει. Μόνο σε εμάς μπορείτε να πουλήσετε τα επώνυμα κοσμήματα σας.

Αγορά

Επώνυμων κοσμημάτων

Αγοράζουμε επώνυμα κοσμήματα των οίκων:

ΟΙΚΟΣ ΛΑΛΑΟΥΝΗ
Χειροποίητα κοσμήματα Ζολώτα
Χειροποίητα κοσμήματα Ζολώτα
Χειροποίητα κοσμήματα Ζολώτα
Chopard
Χειροποίητα κοσμήματα Ζολώτα
Harry Winston
Χειροποίητα κοσμήματα Ζολώτα
bvlgari
bvlgari
bvlgari
bvlgari
bvlgari
Σωστή εκτίμηση του κοσμήματός σας

Τα περίτεχνα, ιδιαίτερα κοσμήματα και οι πολύτιμες συλλογές των διάσημων αυτών δημιουργών μπορούν να εκτιμηθούν σωστά μόνο από έμπειρους εκτιμητές. Κάθε ένα από αυτά εκτιμάται με την αμέριστη προσοχή που του αρμόζει. Επισκεφτείτε μας για μια δωρεάν εκτίμηση του δικού σας κοσμήματος.

Πιστοποιητικά Γνησιότητας Επώνυμων Κοσμημάτων

Τα επώνυμα κοσμήματα συνοδεύονται από επίσημο πιστοποιητικό γνησιότητας με μοναδικό κωδικό αναφοράς που επικυρώνει την αξία τους. Εάν κατέχετε και το πιστοποιητικό, είναι καλό να τα προσκομίσετε μαζί με το κόσμημα για την αγορά. Θα πετύχετε υψηλότερη τιμή!

Καλέστε μας